Massage

Heb je behoefte aan ontspanning?  Heftige tijd achter de rug of er midden in? Massage ‘gewoon’ als onderhoud van jezelf? Zin in een kroontje op een welverdiende vrije dag? Eens kennismaken met massage? Op zoek naar een origineel cadeau in de vorm van een (massage) beleving?

en ga zo maar door: een massage kan een fijn cadeau zijn voor jezelf of voor een ander, wat de reden ook is. Door je regelmatig te laten masseren kom je letterlijk en figuurlijk goed in je vel te zitten. Massage is ook een mooie manier om je bewust te worden van spanning in jouw lichaam en om deze vervolgens te laten verlichten. Sta het jezelf eens toe te ervaren wat mijn massage voor jou kan betekenen.

Vooraf doen we een korte intake aan de hand van een paar korte vragen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven aan welke spieren aandacht besteed mag worden en de reden van je bezoek. Je bent bij mij in goede handen. De druk stemmen we af tijdens de massage. Mijn massagestijl laat zich het beste omschrijven als verbindend, intuïtief en ontspannend. Ik werk met vlakke handen, vingertoppen, ellebogen en armen. Door wrijving met natuurlijke, fijn ruikende olie wordt je huid aangenaam warm. Zo wordt het onderhuids bindweefsel losser, wat zorgt voor een betere conditie van je huid. Je stressniveau daalt, alles ‘stroomt’ weer en je bent na afloop heerlijk ontspannen. ‘Wat een weldaad’, hoor ik na afloop regelmatig terug.

Heb je liever stilte of luister je graag naar zachte rustgevende muziek? Laat het weten, alles kan geregeld worden. Het wordt een massage speciaal voor jou op maat. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Bereikbaarheid

De wijk Voordorp in Utrecht is makkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bus 7 stopt schuin aan de overkant – halte: Kemal Atatürkstraat. De praktijkruimte is op de eerste etage en er is een lift aanwezig.

Tarieven en producten

  • 60 minuten massage: €50
  • 90 minuten massage: €75
  • 3 x massage van 60 minuten: €135 – te besteden binnen 6 maanden
  • 3 x massages van 90 minuten: €210 – te besteden binnen 9 maanden
  • Cadeautip! persoonlijke videoboodschap op maat verstuurd op een door jou gekozen moment waarin een van bovenstaande producten wordt aangeboden

Reserveren

Stuur een mail met je contactgegevens naar info@luckyyoga.nl