Over Esther

Even voorstellen: Esther van den Bos. Beweegspecialist, Yogaleraar en Masseur.

Met de roeping mensen zo goed mogelijk in hun vel te laten zitten en een passie voor bewegen, gaf Esther van 1998 tot 2011 gecertificeerd les in diverse sportscholen. In 2010 begon haar liefde voor Yoga en die groeide verder. In 2013 rondde ze een Yogadocenten opleiding (RYS 200 Yoga Allicance) af bij Yoga Moves en begon vol enthousiasme met het geven van Yogalessen. In 2015 volgde een Yin Yoga docentenopleiding (RYS 200 Yoga Alliance). Door o.a. regelmatige deelname aan Yogamodules en workshops en het lezen van vakliteratuur blijft ze zich ontwikkelen.

In 2014 begon er een nieuwe liefde die prachtig aansluit bij het Yogawerk en de grote affiniteit met het menselijke lichaam: masseren. Na het volgen van een cursus Thai massage bij Thai Hand en 2 modules van Dansage, volgt Esther in 2017 een opleiding tot ontspanningsmasseur. Daarnaast slaagt zij voor het examen Anatomie, Pathologie en Fysiologie voor masseurs, waardoor zij zich Massage Therapeut mag noemen. Een massagepraktijk aan huis inrichten en onmiddellijke starten met het geven van massages zijn de volgende stap.

Door achtergrond in Yoga en sportwereld is Esther in staat om elk lichaam aan te voelen en maakt zij op een dieper niveau contact. Hierdoor wordt elke massage en les uniek en volledig afgestemd op de cliënt.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in een van haar lessen of op haar massagetafel.