Over Esther

Wat als meer mensen nou eens goed in hun vel zouden zitten? Beweging geeft energie en energie zorgt voor verandering. Het is leuk! Doe je mee?

SPORT Haar roeping de wereld mooier te maken, met daarbij een liefde voor bewegen maakte dat Esther eind jaren negentig een sportopleiding volgde. Ze wilde samen met mensen gaan bewegen en begon met het geven van groepslessen, waar ze tot 2011 mee door is gegaan.

YOGA In 2010 begon haar behoefte aan meer verdieping, bewegen met meer en de ruimte vinden om adem te halen. Dit leidde haar naar Yoga en die liefde groeit nog altijd verder.  Esther investeert in Yogaopleidingen, studiereizen, vakliteratuur en blijft zich op natuurlijke wijze verder ontwikkelen.

MASSAGE Met haar affiniteit voor het bewegen en functioneren van het menselijke lichaam kwam leren masseren als logische volgende stap. Na het voltooien van diverse massage opleidingen richt Esther een massagepraktijk aan huis in. Door daarnaast een langere periode te werken als masseur bij Five City Spa in Utrecht krijgt Esther het massagevak in de vingers.

Met een achtergrond in de Yoga-, massage- en sportwereld is Esther in staat om elk lichaam aan te voelen en maakt zij op een dieper niveau contact. Hierdoor wordt elke massage en les uniek en volledig afgestemd op de cliënt.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in een van haar lessen of op haar massagetafel.