Over Esther

Met een achtergrond als sportdocent heb ik er altijd van gehouden les te geven, dit doe ik dan ook al meer dan de helft van mijn leven. Sinds 2013 ben ik ook gediplomeerd Yogadocent en heb me sindsdien toegelegd op het geven van Yogalessen.Het uitwisselen van energie en het maken van plezier zijn voor mij
essentieel. Het faciliteren van de combinatie tussen inspanning en ontspanning vind ik prachtig. Mijn streven is dat mensen genieten om daarna tevreden naar huis te gaan. Het gaat er bij mij om wat je kunt leren, hoeveel je geniet en dus niet om hoe goed je bent of wat je kunt.

Waar komt de naam Lucky Yoga vandaan? Lucky was mijn konijn, m’n vriendinnetje; een bijzonder beest met een attitude 🙂 Ze heeft me zoveel geleerd dat ik haar wil eren, haar spirit wil laten voortbestaan. Mijn logo bevat daarom een konijn.

Yogalessen zorgen ervoor dat ik letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel zit of weer kom te zitten. Daarnaast werkt de mat voor mij vaak als een spiegel. Als ik mijzelf zonder oordeel observeer tijdens het volgen van een les, geeft dit mij vaak een beeld van hoe het met me gaat en hoe ik de dingen aanpak in mijn leven. Leerzaam! Het leert me met meer compassie met mezelf om te gaan en het houd me fit, gelukkig en soepel.

Ben benieuwd wie jij bent en wat Yoga voor jou is. Leuk je te ontmoeten in de les!

Namaste,

Esther van den Bos