Yogales aanbod

Power Yoga *dynamisch, flexibiliteit, focus, onderhoud en opbouw spieren, conditie*

Elke woensdag van 18:40 tot 19:50 uur – zodra de Corona maatregelen voorbij zijn starten we weer

Locatie: Podium Oost  https://www.podiumoostutrecht.nl/cursussen/lucky-yoga/

Voor deze les is door de ruimte in de zaal geen maximum. Deze groep is wekelijks tussen de 8 en 12 personen groot. Iedereen is welkom en je hoeft er niets voor te ‘kunnen’ of lenig te zijn. Als je er zin in hebt is dat al voldoende! Een aantal keer per jaar is er een gelegenheid om bij te kletsen. Voor de liefhebbers is er een borrel bij Café Buurten aan de Oudwijkerdwarsstraat.

Voor deze les is het mogelijk een losse/proef les te volgen of een 5 of 10 lessenkaart aan te schaffen. Respectievelijk €15, €65, €115. Je ontvangt een knipkaart.

Yin Yoga *verstillend, meditatief, rustig, ontspannend*

Op diverse zaterdagen van 10:00 tot 11:15 uur. Na de Corona maatregelen zullen er weer nieuwe data komen.

  • data volgen zsm

Na de Yin les drinken we thee en daar krijg je iets lekkers bij. Voor alle deelnemers zijn een extra matje, Yoga blokken en een deken aanwezig. Door het stille karakter van deze les is het belangrijk om warm te blijven. Daarom verschaf ik je een extra mat voor onder je mat. Neem dus ook nog een eigen mat mee en zorg voor warme, kleding met sokken. Elk lichaam is anders, je krijgt persoonlijke begeleiding. Iedereen kan mee doen. Deze groep is maximaal 8 mensen groot. Om deze kleinschalige les te kunnen organiseren hoor ik graag van te voren of je aanwezig bent, bijv. door te mailen naar:  info@luckyyoga.nl

Locatie: Utrecht

Betaling van deze les is €15 per keer en vooraf. Ook kun je aangeven dat je meerdere lessen wilt volgen. Bij betaling in eens krijg je dan een korting.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Je bent van harte welkom.