Over Esther

Wat als meer mensen nou eens goed in hun vel zouden zitten? Beweging geeft energie en energie zorgt voor verandering. Het is leuk! Doe je mee?

SPORT Haar roeping de wereld mooier te maken, mensen te helpen, met daarbij een liefde voor bewegen maakt dat Esther eind jaren negentig een sportopleiding volgt. Ze wil samen met mensen gaan bewegen en begint met het geven van groepslessen, waar ze tot 2011 mee door zal gaan.

YOGA In 2010 ontwaakt haar behoefte naar meer verdieping, bewegen vanuit gerond zijn, ruimte te ervaren en om adem te halen. Dit leidt haar naar Yoga en die liefde groeit nog altijd verder. Esther investeert in Yogaopleidingen, studiereizen, vakliteratuur en blijft zich op natuurlijke wijze verder ontwikkelen.

MASSAGE Met haar affiniteit voor bewegen en het functioneren van het menselijke lichaam, kwam leren masseren als logische volgende stap. Na het voltooien van diverse massage opleidingen richt Esther een massagepraktijk aan huis in. Door daarnaast een langere periode te werken als masseur bij Five City Spa in Utrecht krijgt Esther het massagevak in de vingers.

Met een achtergrond in de Yoga-, massage- en sportwereld en haar sensitieve natuur, is Esther in staat om elk lichaam aan te voelen. Ze maakt op een dieper niveau contact. Hierdoor wordt elke massage en les uniek en is deze altijd afgestemd op de cliënt.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in een van haar lessen of op haar massagetafel.